Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații PER - De cinci luni de zile, o mafie politică blochează cercetarea prezidențiabilului Călin Popescu Tăriceanu

Senatul Romaniei
Calin Popescu Tariceanu

Partidul Ecologist Român, consecvent demersurilor CORECTE de apărare a înfăptuirii Justiției ÎN CONFORMITATE CU LEGEA și ÎN SENSUL APLICĂRII ACESTEIA ÎN LITERA ȘI SPIRITUL EI, condamnă acțiunile Coaliției PSD-ALDE care continuă să blocheze cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale a președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Direcția Națională Anticorupție a trimis documentele către Parlament încă din noiembrie anul trecut, dar mafia politică ce parazitează Parlamentul României și TOATE instituțiile, face scut în jurul "tinerelui june" căruia i se spune "Give me five!", nu pentru că a prins trupa Jackson Five când era deja puriu, nici pentru că merge de 5 ori la toaletă noaptea sau pentru că ar fi luat de 5 ori câte o sută de mii de euro șpagă!

Coaliția PSD-ALDE a demonstrat că legea e OPȚIONALĂ pentru membrii ei de partid, Alianța Mafiei Politice din România făcând scut pentru Varujan Vosganian, pentru Rovana Plumb sau pentru alți trădători politici care au participat la jefuirea banului public și distrugerea României.

Procurorii sunt opriți să își facă datoria și să aplice legea, "preacinstita" mafie politică din PSD - ALDE demonstrând românilor că "ei vor egalitate, dar doar pentru căței"!

P. S. Pe Iuliu Maniu, înaintașii comuniștilor mai sus numiți l-au omorât, dar Și ATUNCI, legea O FĂCEAU ȘI O APLICAU SELECTIV, TOT EI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.