Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzatii dure din inchisoare: Basescu-Udrea-Cocos au furat impreuna, in hainta

udrea basescu

Noi acuzatii sunt lansate direct din inchisoare. Acestea il vizeaza pe fostul presedinte Traian Basescu despre care se spune ca ar fi furat impreuna cu Elena Udrea si Dorin Cocos si caruia i se reproseaza ca in aceste momente isi abandoneaza "tovarasul de drum" preferand sa se ascunda in spatele sotiei sale.

Acuzele vin de la Sorin Rosca Stanescu condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare. Acesta aminteste sprijinul pe care i l-a acordat Elena Udrea lui Traian Basescu in toate momentele dificile ale carierei si ii reproseaza ca acum prefera sa taca desi ar fi beneficiat si el de pe urma faptelor care ii sunt reprosate lui Dorin Cocos si Elenei Udrea.

"Nu este un secret pentru nimeni. Elena Udrea se afla intr-o situatie, practic, fara iesire. Pe un drum fara intoarcere. Plasata intr-un scenariu fara precedent. In care, unui parlamentar i se cere, simultan, de mai multe ori, arestarea. Cum-necum, sistemul s-a pornit impotriva ei. Acelasi sistem pe care ea l-a utilizat, in ultimii zece ani, impotriva adversarilor. Iar Traian Basescu tace. Se abtine de la orice reactie. E corect? E moral?

Nu m-a interesat niciodata daca Elena Udrea a fost sau nu ibovnica lui Traian Basescu. Dar este un subiect care nu a putut fi tinut sub covor. S-a vorbit mult si in toate felurile despre asta. Ibovnica sau nu, iubita sau nu, doar folosita sau nu, Elena Udrea a fost, insa, cu certitudine, cel putin un tovaras politic al fostului presedinte. Indiscutabil, cel mai loial si cel mai atasat si cel mai constant dintre toti. Iar astazi, a dat de necaz. De un necaz real si mare. Este drept sau este nedrept ca Basescu o abandoneaza? A fost sau nu a fost amanta lui, e mai puţin important. Esenţial este ca, fara niciun fel de discutie, ea a transpirat, in toate momentele, inclusiv in cele mai grele momente, pentru cariera politica a lui Traian Basescu. A stat alaturi de el chiar si in zilele in care se milogea, ca ultimul nenorocit, cu caciula in mâna, la ambasada Statelor Unite ale Americii, prin curte, asteptându-l pe inaltul reprezentant al Washington-ului si implorându-l sa-l scoata din garaj. Din garajul suspendarii. Nici atunci Elena Udrea nu l-a abandonat.

Si tot fara niciun fel de discuţie, cel putin cât a furat tandemul Udrea-Cocos, a furat si Basescu. Pentru ca ei nu au furat separat. Au furat impreuna. In haita. La fel cum, in haita, au actionat politic impotriva cetatenilor României si, tot in haita, si-au prigonit adversarii. Pai daca au furat impreuna, acum, de ce marele barbat de stat si de alcov, Traian Basescu, sta cu capul in nisip? Ascunzându-se in spate doamnei Maria, sotia de atâtea ori uitata si de atâtea ori regasita dupa lungile si intortocheatele sale curse, prin porturile rau famate ale lumii.

Ce barbat este acela care isi paraseste la greu tovarasul de drum? Ce barbat este acela care işi abandoneaza partenerul ranit?

Sa-ti fie rusine, Traian Basescu!", scrie Sorin Rosca Stanescu pe blogul sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.