Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii extrem de grave la adresa lui Tudorel Toader: Concurs aranjat pentru băiatul ministrului

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, este extrem de contestat din cauza faptului că nu a modificat legile pe justiţie. Acesta este 'lovit' chiar din coaliţie, oameni extrem de importanţi din PSD criticându-l public pe acesta. Dar un alt scandal e pe cale să izbucnească. O anchetă a celor de la 7est.ro îl incriminează pe Toader prin intermediul fiului său.

Citește și: Dragoș Pătraru și Starea Nație pleacă de la Digi24! Cu ce altă televiziune a încheiat contract

Ionuţ Alexandru Toader a reuşit să devină cadru didactic la universitatea condusă de tatăl său.  Toader jr. a fost unicul participant la concurs şi a beneficiat de modificări la un paragraf important, făcute cu puţin înaintea examenului pentru post. Senatul Universității Al. I. Cuza a schimbat metodologia de angajare cu o lună înainte să fie scos la concurs postul pentru care a concurat de unul singur Ionuț Alexandru Toader. Fiul ministrului Justiției și al rectorului suspendat de la Cuza a putut să se prezinte la concurs, doar pentru că Senatul Universității a modificat exact paragraful care îl împiedica să participe la examen. Toader jr. este doctor în Drept Penal, dar pentru a ocupa funcția trebuia să dețină doctorat în Drept Civil. Angajarea lui Ionuț Alexandru Toader la Facultatea de Drept a fost făcută la momentul potrivit, deoarece tatăl acestuia este suspendat din funcția de rector pe durata exercitării mandatului de ministru. Astfel au fost fentate regulamentele universității care interzic angajarea rudelor celor aflați în funcții de conducere decizionale, mai spune sursa citată.

Citeşte şi: Un milionar român cere ajutorul SRI şi SIE: 'Să mă cheme să refacem România'

Toader Jr. susţine că totul a fost legal. "Eu am îndeplinit toate condițiile… Regulamentele pot fi modificate de la o zi la alta", a spus Ionuţ Toader.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.