Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Ponta şi Macovei: Devoalări despre RELAŢII 'NEPOTRIVITE'

nasul.tv
ponta macovei

Afirmaţii şi acuzaţii extrem de grave la adresa fostului premier, Victor Ponta şi a europarlamentarului Monica Macovei. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie a devoalat un episod incredibil cu Monica Macovei în prim plan. Acesta s-ar afla în dosarul SIPA pe care l-ar avea fostul ministru al Justiţiei.

Citește și: Ce n-a văzut Parisul! Lindsey Davenport, despre Simona Halep: E ca un robot, execuţii aproape imposibile pentru mintea umană, nemaiîntâlnită în circuitul feminin şi chiar la mulţi băieţi

"Eu vă spun exact că Monica Macovei şi Victor Ponta au dosare la SIPA. Macovei era într-un taxi, consuma alcool în taxi, se pare că se întâmplau şi alte lucruri, un pieton a trecut pe stradă şi a întrebat-o dacă nu îi e ruşine. Ăştia au condus justiţia română, nu e de râs. Făcea sex în maşină. Acel pieton a trecut, ea i-a spus câteva cuvinte urâte. taximetristul i-a dat un levier în căpăţână pietonolui şi s-a făcut dosar penal. Făcea sex cu taximetristul. Aştept să mă dea Ponta sau Macovei în judecată", a spus Vanghelie.

Citește și: Replica Simonei Halep după ce Karolina Pliskova a spus că ar paria tot ce are pe victoria în finala de la Roland Garros

Şi asta nu e tot. Acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta sunt la fel de dure, dar mult mai controversate. Sunt legate de perioada în care fostul premier a stat în Franţa.  "Ponta e cu Bobeică, cel care stătea la Paris. Bobeică e declarat gay oficial. Lucrează cu serviciile noastre şi cu cele din Franţa. L-a găsit Bobeică sub un pod, l-a îngrijit. Ce să vă mai spun, e prea mult", a tunat Marian Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.