Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE aduse unui deputat. Ar fi bătut un protestatar. Replica deputatului / VIDEO

Acuzaţii grave aduse unui deputat. Ar fi bătut un protestatar. Deputatul PSD ar fi plesnit un manifestant, joi seară, pentru că a avut curaj să iasă la un marş organizat în localitatea din colegiul parlamentarului.

Citeşte şi: OFICIAL - Gabriel Oprea, dat de Parchetul General pe mâna DNA

Oraşul este condus chiar de tatăl deputatului. Incidentul a avut loc în timpul protestului organizat de tinerii din Lupeni- Valea Jiului, iar deputatul PSD, Cristian Resmeriţă, s-ar fi enervat la culme din cauza protestatarilor care au scandat împotriva sa şi a tatălui său. Tinerii s-au oprit în dreptul vilei deputatului şi au scandat „ieşi afară javră ordinară” şi „demisia”. Parlamentarul a ieşit la ei şi s-a apucat să tragă de manifestanţi ameninţându-i că-i va „termina”, susţin tinerii.

Citeşte şi: Premierul interimar, vizitat de ambasadorul SUA în prima zi de activitate

Un tânăr aflat şi el în grupul de manifestanţi a filmat incidentul, iar în imagini se vede înverşunarea deputatului care este ţinut de jandarmi după ce vrea să ajungă la manifestanţi, anunţă avântulliber.

Nu apare însă incidentul reclamat de tineri, respectiv momentul în care deputatul ar fi lovit protestatarul. Cristian Resmeriţă este la al doilea mandat de deputat şi a fost declarat incompatibil de către ANI, pentru că şi-a angajat fratele la cabinetul său parlamentar. Tatăl său, primarul Cornel Resmeriţă are patru mandate consecutive în fruntea municipiului Lupeni şi este cercetat pentru fapte de corupţie de procurorii DNA, alături de Elena Udrea, în dosarul „Gala Bute”.

Replica Deputatului:

În data de 05.11.2015, începând cu orele 18,00, în municipiul Lupeni a avut loc o acţiune comemorativă privind evenimentele tragice din Bucureşti. Am participat la această acţiune preţ de o oră, comportamentul tinerilor fiind ireproşabil.

În jurul orei 19,00, tinerii au plecat spre Primăria Lupeni scandând diverse lozinci.

În jurul orei 20,20 m-am deplasat împreună cu fratele meu înspre casa părinţilor mei în mod întâplător.Atât maşina mea cât şi a fratelui meu au fost oprite de manifestanţii care se aflau în apropierea casei părinţilor mei şi am fost nevoiţi să să coborâm din maşini.S-a încercat chiar o agresiune la adresa noastră, dar situaţia a fost aplanată de Poliţie şi Jandarmerie care se aflau în zonă, am discutat cu oamenii, dar datorită numărului mare(aprox. 100 persoane) care se aflau acolo, nu am putut să mă înţeleg cu ei.

Împreună cu fratele meu am plecat înspre sediul Poliţiei din Lupeni unde am depus o plângere atât împotriva celor care ne-au agresat , cât şi împotriva câtorva provocatori pe care i-am recunoscut.

Acestea sunt faptele care s-au petrecut în această seară . Regret că tinerii care au participat la această acţiune erau copii cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, care au fost manipulaţi de câteva persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.