Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE de la Bruxelles la adresa PSD: 'Ar fi greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan spune că, ''pentru că nu poţi fi social democrat dacă eşti în dezacord cu Liviu Dragnea'', îşi asumă ''cu optimism şi determinare statutul de social democrat 'apartidic''', adăugând că a intrat în PSD pentru valorile de stânga în care crede şi ar fi total greşit să plece ''din cauza unor pedişti şi peremişti''. ''Pentru ca nu poţi fi social democrat dacă eşti în dezacord cu Liviu Dragnea, pentru că eşti tradător dacă îţi exprimi punctul de vedere, sorosist dacă nu-i urăşti cu toată fiinţa ta pe cei care ies în stradă, securist dacă spui că cei care au furat trebuie să ajungă la închisoare şi averile obţinute ilegal trebuie confiscate, a fost inventat cuvântul 'apartidic'. Pentru că am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedişti şi peremişti, pentru că în cele paisprezece campanii electorale mi-am câştigat dreptul de a spune ce cred, mai ales atunci când partidul merge într-o direcţie greşită, pentru că, la nivel european, când socialiştii europeni au avut de ales între Dragnea şi mine, au decis de fiecare dată în favoarea mea, îmi asum cu optimism şi determinare statutul de social democrat 'apartidic''', a scris duminică, pe pagina sa de facebook, europarlamentarul.

Citeşte şi: Jandarmeria ia poziţie după INCIDENTELE din Piaţa Victoriei: De ce au fost scoşi în stradă jandarmii călare

Reacţia vine după ce vineri, organizaţia PSD Iaşi a anunţat că se dezice categoric de declaraţiile din ultima perioadă ale europarlamentarului "apartidic" Cătălin Ivan, considerând că acesta se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar. "Reamintim opiniei publice din România că dânsul nu mai face parte din organizaţia PSD Iaşi, fiind exclus de multă vreme. Astfel, nicio alegaţie emisă de acesta nu reprezintă punctul de vedere al PSD Iaşi. Intenţiile sale sunt cum nu se poate mai clare şi urmăresc un singur lucru: dezbinarea partidului care în acest moment asigură guvernarea României. PSD Iaşi îi solicită public domnului Cătălin Ivan să demisioneze din funcţia de europarlamentar, întrucât, deşi a fost ales pe listele partidului, în acest moment se reprezintă numai pe sine şi ia poziţii publice împotriva partidului care i-a asigurat o carieră politică, nemaifiind un exponent al politicii social-democrate nici în România, nici în Europa", se arată într-un comunicat de presă semnat de PSD Iaşi transmis vineri Agerpres.

Citeşte şi: Reacţie FURIBUNDĂ a PSD împotriva protestelor. 'Au venit ca la CIRC'

În acelaşi comunicat se menţionează că "prin eliberarea din funcţia de europarlamentar, domnul Ivan va avea şansa proprie să se repoziţioneze din punct de vedere politic şi profesional şi să-şi construiască propriile proiecte, dar fără nicio legătură cu PSD Iaşi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.