Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa judecătoarei Camelia Bogdan: 'A minţit CSM' / DOCUMENT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Ies la iveală noi amănunte extrem de grave despre judecătoarea Camelia Bogdan, cea care a dat sentinţa în dosarul ICA, cel în care mogulul Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Cei de la Grupul de Investigaţii Politice o acuză pe Camelia Bogdan că a minţit Consiliul Superior al Magistraturii şi prezintă un document prin care susţin că judecătoarea a semnat sute de diplome oferite de Ministerul Agriculturii.

Citește și: Monica Macovei, ATAC la CCR: 'Miniștrii NU pot primi o SUPER-IMUNITATE'

"GIP publică un document care demonstrează că judecătoarea Camelia Bogdan a mințit CSM. Camelia Bogdan a semnat sute de diplome oferite de Ministerul Agriculturii participanților la cursurile de la Poiana Brașov. Toate aceste diplome poartă antetul Ministerului Agriculturii.

Camelia Bogdan a declarat în fața CSM că banii cu care a fost remunerată pentru activitatea sa de lector „nu provin de la Ministerul Agriculturii”. Camelia Bogdan a mințit. Miercuri, 1 martie, judecătoarea Bogdan a declarat în fața sediului DNA că Ministerul Agriculturii „nu a avut absolut nicio legătură” cu seminariile la care a predat în timp ce judeca Dosarul ICA. Camelia Bogdan a mințit din nou.

Citeşte şi: SCANDAL în PNL: Partidul se DELIMITEAZĂ de inițiativa legislativă a unui liberal

Ministerul Agriculturii a acordat participanților la Programul de formare profesională, organizat în perioada 21 iulie - 1 august 2014 la Poiana Brașov, diplome de „participare și absolvire”. Toate aceste diplome sunt semnate de Camelia Bogdan. Pe toate aceste diplome apare mare și clar antetul Ministerului Agriculturii, instituția de la care au provenit banii cu care a fost plătită Camelia Bogdan.

Reamintim că judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură în 8 februarie 2017 pentru că, în timp ce judeca Dosarul ICA, a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în dosar, și a dat o sentință definitivă în favoarea celor de la care a primit banii.", anunţă cei de la GIP pe facebook.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.