Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații grave la adresa primarului din Tecuci/ Ar fi obținut un vot în Consiliul Local prin `cumpărarea` unor consilieri locali/ Update - Reacția primarului

Primaria Tecuci
Lucian Costin

Primarul de Tecuci, liberalul Lucian Costin este acuzat că prin diverse combinații ar fi reușit ”cumpărarea” la propriu a doi consilieri locali ai opoziției din Consiliul Local al orașului pentru a impune ceea ce își dorește. Cel puțin așa se spune pe Contul de Facebook – Realitatea Tecuceană, unde acuzațiile curg, iar la comentarii diverși internauți avansează și niște pentru ”trădare” la comentariile care însoțesc postarea?

Update: Primarul a publicat pe pagina sa de Facebook motivele deciziei de schimbare a unor directori care ar fi declanșat acuzațiile opoziției la adresa sa - mai jos Video.

-

”Primarul Costin prin trădare reușește să vândă Tecuciul pe nimic la sfârșit de 2022!

Primarul Costin în sfârșit a găsit #soluția să vândă și să îndatoreze Tecuciul: trădarea

Timp de doi ani consilierii locali PSD și UIPT au protejat patrimoniul Tecuciului (terenurile de la baza militară, hale, apartamente, spații comerciale) oprind vânzările prin care primarul Lucian Costin încerca să își achite datoriile din campanie.

Dar, ieri 16 Decembrie 2022, în ședința Consiliului Local Tecuci, ce nu a fost filmată, consilierii locali Ursulica Constantin și Nacu Violeta, au tradat electoratul tecucean, vanzandu-si votul catre primar.

Acestia au cedat în fața promisiunilor primarului și au votat în favoarea tuturor proiectelor care îi permit familiei Gegi să pună stăpânire pe Tecuci, preluand toate societatile comerciale unde și-a angajat propriul socru ca director și pe toți cotizanții din campanie.

Cât  a plătit Lucian Costin pentru aceste două voturi ce îi permit să pună stăpânire pe Tecuci, vom afla în curând.

Saptamana viitoare va avea loc ultima ședința a Consiliului local din 2022 unde Primarul a introdus pe ordinea de zi vânzări pe nimic a patrimoniului tecucean.

Consilierii PSD si UIPT vor depune tot efortul să împiedice și să semnaleze jaful ce va avea loc din partea primarului Lucian Costin.

Tecucenii merită să știe adevărul!”, se spune în postare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.