Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații - un aplicant susține că Banca Transilvania își bate joc de clienți

www.zf.ro
banca transilvania

Programul IMM Invest nu este nici pe departe un succes, așa cum îl prezintă ministrul Florin Cîțu, acuză un om de afaceri care a aplicat. Acesta spune că la două luni după ce Banca Transilvania i-a spus că a fost admis pentru program, a fost oficial respins, pe motiv că are în conturi 8.500 de lei.

"Dacă cumva nu ați înțeles, vă explic pe scurt. Cei de la Banca Transilvania chiar ne iau de proști! După 2 luni de la aplicare mi se spune că dosarul este respins?!!! De când, cum?! Nu mă informase nimeni… Motivul: au analizat cei de la bancă faptul că anul trecut am avut doar vreo 8500 de lei profit!

„Așa, și există un plafon sub care nu poți aplica?!”, întreb siderat. Nu de alta, dar nici Câțu, nici Orban, nici nimeni nu menționaseră că IMM Invest ar fi doar pentru miliardari?! Mi se explică faptul că nu e limită, însă din analiza băncii rezultă că e posibil să nu pot plăti ratele!

De aici trag concluzia că vorbim pe limbi diferite. Păi fix pentru asta s-a creat programul IMM Invest! Pentru cei care au capacitate mică de rambursare, pe care i-a pus în cap coronavirusul și cărora le dă statul o șansă să iasă la liman, garantând pentru ei! Altfel, ce și pentru cine ar garanta statul și ar ține dobânzile pe zero?! Se pare că la Banca Transilvania, IMM Invest e doar pentru bogătași..", scrie Jurnalist.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.