Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACUZAȚII Un jurnalist a calculat: 38 la sută din raportările zilnice cu cei infectați cu COVID-19 sunt anunțați în fals

Pinterest
relaxare coronavirus

Nu mai puțin de 38% din numărul raportărilor zilnice cu privire la infecțiile cu noul tip de coronavirus ar fi în fals. Afirmația e făcută de jurnalista Adriana Vitan Balint care a calculat zilnic numărul spitalizărilor și a celor asimptomatici izolați și a ajuns la această concluzie. Ea a coroborat datele cu un comunicat al Grupului Strategic de Comunicare de ieri - 11.09.2020și a ajuns la concluzia că avem a face cu ”38 la sută sunt anunțați în fals”.

Vezi și: Managerul Institutului 'Marius Nasta' acuză că pacienţi cu COVID-19 internaţi la ATI au fost aduşi cu infecţii nosocomiale din alte spitale

Iată calculele ei:

”Din data de 22 iulie, de când ni se comunică numărul spitalizaților și al celor asimptomatici izolați, până azi, zi de zi, adunați, sunt 61.942 de nou pozitivi.

În data de 22 iulie nu băteau cifrele cu 7.671 de persoane pozitive. Ieri nu băteau cifrele cu 31.096. Deci din 22 iulie pâna ieri, s-au umflat cifrele cu 31.096-7.671= 23.425 de persoane anunțate aiurea ca fiind pozitive, care nu se regăseau nici în spitale, nici izolate.

Știti ce înseamnă 23.425 din 61.942, raportații din 22 iulie până azi? 38%!!!!

38% sunt anunțați în fals, din cauza acestui procent de umflare a raportărilor, copiii nu merg la școală, nici cu mască, nici fără mască, nici după 8 luni de stat acasă!

Pentru că școala românească, sub liberali, are interes să scoată tâmpiți la fel de mari ca hahalerele bețive și analfabete din guvern!”, susține Adriana Vitan Balint pe pagina ei de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.