Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuze grave la adresa USR

Inquam Photos / Octav Ganea
usr ciolos nicusor Inquam Photos

USR este atacat frontal din cauza declarațiilor unuia dintre candidații formațiunii pentru Senat. Partidul Forța Națională este de părere că ”nimic nu arată mai bine caracterul anti-românesc al USR decât prezența pe listele de candidați la parlamentare a lui Ioan Coste Dragoș (candidat USR pentru Senat în Ilfov), autor al unei ditirambe incalificabile împotriva poporului român”.

Potrivit lui Mircea Găinușă, secretar general al Forței Naționale, oameni ca Ioan Coste Dragoș ”reprezintă partidul care vrea să ”salveze” România, finanțat din bani obscuri și care s-a ocupat până în prezent cu a lupta împotriva românismului”. Forța Națională acuză USR că ”nu vrea Catedrala Neamului, nu vrea referendum pentru modificarea Constituției în sensul respectării familiei, și, aflăm acum de la candidatul USR la Ilfov, consideră tradițiile și obiceiurile românești ”primitive și troglodite”.”

Citește și: Tăriceanu, înțepături la adresa PSD: Asta e o problemă a lor...

De ce mai cere USR votul românilor dacă îi consideră ”înapoiați” și ”habotnici”, se întreabă Forța Națională? ”De ce nu pleacă USR să candideze acolo într-o țară pe care o respectă? USR nu are ce căuta în Parlamentul României. Întreaga construcție a acestui partid e grevată de semne de întrebare serioase referitoare la scopurile formațiunii, iar direcția sa de acțiune, revelată de gândirea disprețuitoare la adresa națiunii române a unuia dintre candidați, este una de distrugere a României”, mai spune Mircea Găinușă.

Forța Națională este de părere că ”tocmai pentru că îi detestă pe români, USR vrea ca țara să fie condusă de străini, singurele ființe respectabile în viziunea acestei formațiuni. Ce soartă ar avea românii dacă ar fi conduși de USR, de vreme ce această formațiune ne consideră ”mamifere bipede”? Aceea de a fi sclavi sau mai degrabă animale domestice dirijate de multinaționale și de agenții plătiți ai lui George Soros, de unde provin, de altfel, și banii USR”.

USR este acuzat că ”vrea să întoarcă România în Evul Mediu în care românii să fie iobagi decăzuți din drepturile umane, iar conducerea să îi aparțină unei așa zise elite străine care să adune profiturile obținute pe spatele moșiei România”.

În acest sens, Partidul Forța Națională trage un semnal de alarmă că ”orice vot pentru USR este un vot pentru batjocorirea țării și pentru transformarea românilor în cetățeni decăzuți din drepturi!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.