Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADER – APEL pentru partidele responsabile: NU politizați situația dramatică în care se află România în plină pandemie!

ADER
Neculai Ontanu

Partidul ADER face apel insistent la forțele politice să nu politizeze situația dramatică în care se află România şi cetăţenii ei, ca urmare a consecinţelor Pandemiei. Este evident pentru toți românii că partidele aflate azi la guvernarea țării nu reușesc să managerieze eficient această situație de criză și au scăpat de sub control extinderea pandemiei. Ei încearcă să arunce întreaga răspundere a lipsei lor de profesionalism asupra românilor pe care-i fac direct răspunzători. Cu mici excepții, care erau în sarcina instituțiilor abilitate ale statului, românii au respectat întru totul dispozițiile autorităților, susține Neculai Onțanu, președintele de onoare al ADER.

În această situație fără precedent când, pe plan internațional România este privită cu tot mai multă îngrijorare, se impune ca partidele responsabile de stânga și centru stânga să se unească pentru a da o șansă locuitorilor României să nu fie aduși din nou într-o carantinare națională. Continuarea acestei guvernări locale și naționale ar avea consecințe grave asupra țării, asupra relațiilor noastre internaționale, asupra capacității actualelor autorități de a accesa resursele financiare alocate prin recentul acord european. Alegerile locale din această toamnă constituie un moment important când ar putea fi opriți actualii guvernanți incompetenți, ca apoi, cât mai curând posibil, să se treacă la  instalarea unui guvern de specialiști promovați din partea partidelor naționale responsabile.

Facem apel la conducătorii tuturor partidelor de stânga și centru stânga, ca un prim pas,  să formăm front comun pentru alegerile locale, pentru a stopa astfel, menținerea actualilor guvernanți pe pozițiile pe care se află în prezent, a căror politică iresponsabilă este clădită pe minciună și demagogie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.