Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratul Călcâi al lui Ahile, care l-ar putea elimina pe Djokovic de la Australian Open: sârbul are probleme de sănătate

Participarea lui Novak Djokovic la Australian Open este pusă sub semnul întrebării, după ce a fost nevoit să se retragă accidentat dintr-un meci de antrenament disputat miercuri la Melbourne Park. Sârbul a părăsit meciul demonstrativ împotriva lui Daniil Medvedev după un set.

Aparent este vorba despre o problemă la un tendon al piciorului stâng, același cu care Djokovic a avut probleme săptămâna trecută în Australia de Sud, unde a reușit totuși să cucerească titlul la Adelaide International, în prima sa vizită în Australia de când a fost deportat în 2021. Posibila accidentare survine cu 48 de ore înainte ca Djokovic să joace cu Nick Kyrgios într-un meci demonstrativ de mare impact, vineri seară, la Rod Laver Arena, întâlnire pentru care s-au vândut deja toate bietele.

Este puțin probabil ca Djokovic să riște oportunitatea de a câștiga un al 22-lea Grand Slam pentru a juca într-un meci demonstrativt - dacă problemele sale de sănătate se adeveresc. Meciul de antrenament cu Medvedev ar fi trebuit să dureze 75 de minute, dar Djokovic a părăsit terenul după 36 de minute, după ce a pierdut primul set cu 6-4 în fața rusului.

Djokovic a făcut un break împotriva lui Medvedev în primul game al meciului, dar a început să aibă probleme cu tendonul de la genunchi în al cincilea game. El a condus cu 3-2 cu un break avans, dar a mai câștigat doar un singur game după ce medicii i-au evaluat genunchiul stâng. Săptămâna trecută, după finală, când a fost întrebat despre problema sa la gennchi, Djokovic a minimalizat subiectul:

"De câteva ori în meci (împotriva lui Korda) am simțit că mi se încordează mușchiul, dar nimic care să mă îngrijoreze pentru performanța mea", a declarat Djokovic la Adelaide.

Meciul demonstrativ dintre Kyrgios și Djokovic ar trebui să se dispute vineri, 13 ianuarie, de la ora 18:30 ora locală, pe Rod Laver Arena, Melbourne Park.

Condițiile de desfășurare a meciului vor include oficiali, arbitri și copii de mingi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.