Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărul a ieșit la IVEALĂ: Ce IMPOZIT a plătit Donald Trump

time.com
donald trump

Preşedintele american Donald Trump a plătit în 2005 impozite în valoare de 38 de milioane de dolari, pentru venituri de peste 150 de milioane, a anunţat miercuri Casa Albă, ca răspuns la o cerere a reţelei de televiziune MSNBC.

Administraţia prezidenţială a SUA a comunicat datele respective după ce MSNBC, preluată de Reuters, anunţase că a obţinut două pagini din declaraţia de impunere a lui Trump de acum 12 ani.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

Prezentatoarea Rachel Maddow de la televiziunea citată a precizat că a primit documentele de la ziaristul David Cay Johnson, iar acesta a susţinut că le-a primit prin poştă.

Practic, cifrele arată că Trump a plătit un impozit de 25%. Casa Albă a precizat că, în calitate de şef al organizaţiei care îi poartă numele, Trump avea obligaţia "de a nu plăti impozite mai mari decât cere legea". Pentru a minimiza suma datorată ca impozite federale, el a declarat pierderi de 100 de milioane de dolari, ţinând cont de "deprecierea pe scară largă a construcţiilor", anunță Agerpres.

Citește și: Puterea rugăciunii Tatal Nostru înainte de masă: Rezultatul unui studiu de 10 ani făcut de un fizician rus

În campania electorală de anul trecut, Donald Trump a încălcat tradiţia politică din SUA, potrivit căreia candidaţii la preşedinţie îşi fac publice declaraţiile de impunere. Chiar şi după ce a ajuns preşedinte, Trump a continuat să păstreze secrete impozitele plătite, motivând că situaţia sa financiară face obiectul unui audit încă neterminat din partea IRS (Internal Revenue Service), autoritatea fiscală a Statelor Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.