Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADIO, amnistie! Victor Ponta anunță noua STRATEGIE a lui Liviu Dragnea: 'Îl cunosc foarte bine. El a spus: eu mi-am rezolvat problema'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ponta

Președintele PRO România, Victor Ponta, crede că pe Liviu Dragnea nu-l mai interesează dacă Guvernul României dă sau nu OUG-ul privind amnistia.

„Eu cred că lui Liviu Dragnea nu-i mai pasă de amnistie. Îl cunosc  foarte bine.  Este convins că nu-i va lua nimeni România din mâini.  Nu cred că lui Liviu Dragnea dă amnistia. El a spus: eu mi-am rezolvat problema. Ați văzut completul acela de cinci? N-am auzit niciodată ca CSM-ul să desemneze un complet de judecată. Nu există în lege așa ceva. Nu există nicăieri! PSD speră să le rezolve și lor problema. N-au altă soluție”, a comentat preșdintele PRO România, Victor Ponta, în direct la emisiunea moderată de Denise Rifai, la Realitatea TV.

Citește și: Victor Ponta anunță DEZASTRUL pentru pensionari: 'Băi, e prea mare măgăria, e o mizerie' - Planul TERIBIL al PSD cu pensiile

Deși au fost colegi de partid, Ponta îl compară pe Dragnea cu liderul din Venezuela, cu referire la ultimul discrus public rostit de șeful PSD în urmă cu câteva zile.

„România are acum o ideologie. În acest moment noi avem filosofia care a fost aplicată într-o singură țară din lume și anume Venezuela.  Liderul de acolo a zis: naționalizăm, dăm afară americani, capitaliștii, băncile. Cred că pe domnul Dragnea ideea că dă faliment nu-l deranjează deloc și îl interesează să-și rezolve - citez - 'problema'. Poate și lui Darius Vâlcov și alții. După care ce le mai puteți face?”, a conchis Victor Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.