Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adjunctul lui Lavrov acuză Occidentul că vrea să facă din Republica Moldova o a doua Ucraină

moldova ucraina

Adjunctul lui Lavrov acuză Occidentul că vrea să facă din Republica Moldova o a doua Ucraină

Adjunctul ministrului de externe al Rusiei, Mihail Galuzin, şi-a exprimat opinia că Occidentul încearcă să transforme Republica Moldova într-o a doua Ucraină. Galuzin a făcut această declaraţie la postul de televiziune "Rossia-24", anunță Rador.

"Occidentul este absolut iresponsabil, absolut miop, urmărind ca Republica Moldova să aibă rolul unei a doua Ucraine, iar actuala conducere a Republicii Moldova, din păcate, este implicată activ în acest lucru" - a spus diplomatul rus. Galuzin a subliniat că Moscova nu inițiază nicio tensionare a relaţiilor cu Chișinăul, în timp ce autoritățile moldovene urmează calea participării la politica antirusă a Statelor Unite ale Americii și a sateliților acestora, adică escaladarea relațiilor cu Rusia.

SVR a declarat că mass-media din Republica Moldova este sub control strict al Occidentului

Anterior, Serviciul rus de Informații Externe (SVR) a declarat că mass-media din Republica Moldova este sub control strict al Occidentului, iar Chișinăul a dat "carte albă" pentru acoperirea rusofobă a evenimentelor.

Potrivit serviciului rus, se organizează în mod regulat seminarii speciale pentru angajații mass-media din Republica Moldova pentru a explica cum să reflecte "corect" anumite evenimente. Înainte de aceasta, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că organele de ordine din Republica Moldova, în conformitate cu decizia Curții Penale Internaționale, îl vor aresta pe președintele rus Vladimir Putin, în cazul vizitei acestuia în republică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.