Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat finanţări noi în trei programe guvernamentale

buzaumedia.ro
Administraţia Fondului pentru Mediu

Noi liste cu dosare au fost acceptate în cadrul programelor "Rabla pentru electrocasnice", "Rabla Plus" şi "Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare" (PNRR), fiind aprobate de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) în cadrul şedinţei Comitetului de Avizare de marţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES, în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice au fost publicate listele care conţin 52.671 cereri de vouchere din prima etapă şi 24.004 cereri de vouchere din a doua etapă. Voucherele activate astăzi sunt valabile 7 zile, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat, potrivit Agerpres.

De asemenea, pentru Programul "Rabla Plus" au fost aprobate 177 dosare de acceptare pentru 277 ecotichete pentru 216 autovehicule pur electrice şi 61 electrice hibride.

De asemenea, în cadrul Programului "Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare" finanţat din PNRR a fost aprobat un dosar în valoare de 5.165.480 lei depus de Consiliul Local Dragomireşti-Judeţul Maramureş.

AFM precizează că listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe pagina de Internet a instituţiei, la secţiunile aferente acestor programe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.