Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunță un control de fond pe mai multe paliere de activitate la Penitenciarul Vaslui

ANP puscarie

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă un control de fond pe mai multe paliere de activitate la Penitenciarul Vaslui, având în vedere publicarea unor articole de presă care vizează potenţiale disfuncţionalităţi în activitatea managerială de la această unitate de detenţie, potrivit Agerpres.

Citește și: Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: 'Este un moment dificil!’

"Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a luat act, de îndată, de aspectele notificate de către reprezentanţii asociaţiei sindicale locale şi a procedat, pentru clarificare, la convocarea unei întruniri a părţilor implicate (conducere Penitenciar Vaslui, conducere Sindicat Megas). De asemenea, verificările efectuate la sediul unităţii, confirmate public încă de la data demarării, au fost extinse, din dispoziţia directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, printr-un control de fond pe mai multe paliere de activitate, durata efectuării acestora fiind determinată de particularităţile contextului epidemiologic", se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor transmis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, transparenţa, dialogul social eficient şi respectarea cadrului legal constituie elemente pe care Administraţia Naţională a Penitenciarelor le promovează în soluţionarea oricărei problematici identificate în activitatea unităţilor subordonate.

"Subiectul supus atenţiei nu este exceptat de la aplicarea acestor principii şi se gestionează în mod profesionist", precizează ANP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.