Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 87 de posturi de ofiţer la sectorul reintegrare socială

celula puscarie

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs pentru încadrare, din sursă externă, 87 de posturi de ofiţer la sectorul reintegrare socială, anunță news.ro.

"Vă informăm că aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi 35 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 87 de posturi de ofiţer în cadrul sectorului reintegrare socială", a transmis, joi, ANP.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

Astfel, sunt 34 de posturi de ofiţer - psiholog, 22 de ofiţer - asistent social, 19 de ofiţer - educaţie şi 12 de preot.

Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu.

ANP precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.