Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația Parcul Natural Văcărești, prima reacție după incendiu

ISU
delta vacaresti

ANPV va face demersuri pentru suplimentarea pazei după ce un incendiu de vegetație a izbucnit marți în Delta Văcărești, pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați, transmite directorul ANPV, Ștefania Simion. „A fost un incendiu de vegetație în Parcul Natural Văcărești. E afectată o porțiune de cca. 1 hectar, din suprafața de peste 180 de hectare a parcului. Reacția pompierilor a fost promptă și le mulțumim pentru rapiditate în stingerea incendiului. Vom cerceta cauzele și vom face demersuri pentru suplimentarea pazei. ANPV e o structură recent înființată; suntem în procedură de angajări, inclusiv angajări de rangeri pentru parc”, declară directorul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti (ANPV), Ştefania Simion.

Delta Văcărești are o suprafaţă de peste 180 de hectare şi a fost declarată oficial, prin hotărâre de Guvern, parc natural, fiind instituit în această zonă regimul de arie naturală protejată.

Un incendiu de vegetație a izbucnit marți în Delta Văcărești, a anunțat ISU București-Ilfov.

„Intervenim cu 11 autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată din Delta Văcărești, pe o suprafață de aproximativ 10.000 mp. Vântul influențează atât modul de propagare a incendiului, cât și coloana intensă de fum rezultată în urma procesului de ardere. Pentru avertizarea locuitorilor și participanților la trafic din sectorul 4 am remis un mesaj prin sistemul Ro-Alert”, potrivi ISU București-Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.