Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia pentru Medicamente avertizează americanii să nu se ia după Donald Trump: 'Dau efecte secundare cunoscute'

Donald Trump nebun

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA a avertizat asupra riscurilor unor probleme cardiace în cazul pacienţilor care ar utiliza două tratamente antimalarie recomandate în mod controversat de preşedintele Donald Trump contra Covid-19, informează Financial Times.

Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a comunicat că hidroxiclorochina şi clorochina, eventual în combinaţie cu azitromicină, ar putea genera aritmie cardiacă la unii pacienţi.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Stephen Hahn, comisar al FDA, a declarat că, deşi testele clinice sunt în curs pentru evaluarea siguranţei acestor medicamente în cazul Covid-19, există "efecte secundare cunoscute". El a îndemnat personalul medical să "monitorizeze atent" pacienţii care iau aceste medicamente.

Avertismentul intervine la o zi după ce preşedintele Donald Trump a generat critici prin sugestia că pacienţii care au Covid-19 ar putea elimina virusul cu dezinfectant. Pe fondul criticilor, Donald Trump a explicat că afirmaţiile au fost "sarcastice".

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.