Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația Prezidențială, reacție privind vila RAAPPS modernizată cu 7 milioane de euro, care ar fi fost pregătită pentru Iohannis

antena 3
vila primaverii raapps klaus iohannis

Administrația Prezidențială a transmis un răspuns oficial privind vila RAAPPS modernizată cu 7 milioane de euro, după ce în presă s-a vehiculat că ar fi pregătită pentru președintele Klaus Iohannis.

Controversa momentului este reprezentată de o vilă RAAPPS, modernizată cu 7 milioane de euro, despre care nimeni nu pare să știe pentru ce sau cine este pregătită.

Totul a ieşit la iveală după o anchetă Recorder, în care jurnaliştii au arătat că vila de pe bulevardul Aviatorilor din Bucureşti este o prioritate pentru RAAPPS, iar sumele de bani investite pentru modernizare sunt uriaşe.

Marcel Ciolacu, premierul României şi preşedintele PSD, a declarat marți, despre vila RAAPPS modernizată cu 7 milioane de euro, că nu știe dacă aceasta este pregătită pentru mutarea lui Klaus Iohannis odată cu încetarea mandatului la Cotroceni.

Administrația Prezidențială a transmis, marți, un răspuns oficial

"Nu există nicio solicitare din partea Președintelui României, Klaus Iohannis, sau a Administrației Prezidențiale pentru atribuirea unei locuințe de protocol și a unui spațiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinația de reședință după încetarea mandatului de Președinte al României, în conformitate cu prevederile Legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, cu modificările și completările ulterioare.", se arată în răspunsul către Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.