Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorii din Dolj își mută tarabele pe aleile din jurul piețelor

politie piete

Prefectura județului Dolj anunță că în mai multe localități au fost găsite soluții pentru funcționarea piețelor. Pentru unele dintre acestea, administratorii vor muta tarabele pe aleile din jurul actualelor piețe.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Dolj, duminică a avut loc o întâlnire a prefectului cu primarii municipiilor și orașelor din județ pentru a găsi soluții cu privire la continuarea activității comercianților din piețele și târgurile din aceste localități, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

„Spre exemplu, în localitățile Segarcea, Calafat și Băilești, autoritățile publice locale au amenajat spații noi pentru activitatea agenților economici și persoanelor fizice în exteriorul piețelor. De asemenea, în orașele Bechet, Dăbuleni și Filiași, pietele agro-alimentare pot funcționa pe actualul amplasament, acestea afându-se în spațiu deschis. Târgurile din județul Dolj vor fi închise, cu excepția zonelor destinate comercializării produselor agro-alimentare care se află în spații deschise”, se arată în comunicat.

În unele zone din Craiova, tarabele vor fi mutate pe aleile din jurul actualelor piețe.

„Activitatea în piețele craiovene va fi continuată astfel: în Piața Craiovița Big, activitatea de vânzare a legumelor și fructelor se va desfășura în exteriorul halei închise, pe aleile limitrofe pieței și sub hala deschisă aflată pe strada Hortensiei, în Piața Gării, activitatea poate continua prin amplasarea meselor la exterior, pe strada Locomotivei, în Piața Valea Roșie, în prezent, activitatea se desfășoară în aer liber, pe amplasamentul aleilor limitrofe halei deoarece punctul se află în proces de modernizare. Piața Ciupercă este o piață deschisă și nu intră sub incidența noilor prevederi legale. Conform propunerilor înaintate de către administratorul Pieței Centrale Craiova, în acest obiectiv, sectorul legume-fructe își va continua activitatea în exteriorul halei închise, pe aleile limitrofe, precum și în parcarea dinspre strada Vasile Alecsandri”, se arată în comunicatul Prefecturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.