Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorii unui club din Ploiești au fost amendați și s-au ales cu dosare penale, după ce au organizat o petrecere la care nu s-au respectat normele Covid

facebook
justitie dosar penal

Administratorii unui club de lângă Ploieşti, amendaţi cu 10.000 de lei după ce în spaţiul public au apărut imagini filmate în noaptea de sâmbătă spre duminică, în care numeroşi tineri petreceau, în clubul situat în apropierea unei ape, fără a păstra distanţarea fizică şi nici alte măsuri de prevenire a răspândirii virusului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, potrivit news.ro.

Citește și: Blat PSD-PNL? Fina unui baron social-democrat, readusă de Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății

„Având în vedere apariţia în spaţiul public a unor imagini din noaptea de 17 spre 18 octombrie a.c., înregistrate în interiorul unui agent economic de lângă Ploieşti, la care erau prezente mai multe persoane, fără a fi respectate prevederile legale, de protecţie şi distanţare fizică, dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19, poliţiştii prahoveni s-au autosesizat, în scurt timp fiind identificată locaţia, iar agentul economic sancţionat contravenţional conform art. 65 lit. r din Legea 55/2020 raportat la art. 6 punctul 6 din Anexa 3 a HG 856/2020 cu amenda în valoare de 10.000 lei. Totodată, în cauză fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor”, a transmis, duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Citește și: Atenționare de ultimă oră! Cum a fost răsturnată declarația lui Raed Arafat

Surse din rândul celor care au făcut verificări au declarat pentru News.ro că este vorba despre un club situat la periferia Ploieştiului pe raza comunei Bucov.

Clubul, care a fost închis imediat după izbucnirea pandemiei de COVID-19, a redeschis în vară, iar pe pagina de Facebook a anunţat în mod constant petreceri cu diferite tematici, subliniind, în anunţurile postate pe reţeaua de socializare, ca punct de atracţie DJ-ul şi „echipa” unui faimos club bucureştean.

Petrecerea în urma căreia poliţiştii au dat amendată şi au deschis dosar penal nu a fost anunţată de reţeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.