Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul unei firme de transport, soția lui și un șofer au fost reținuți la Iași pentru trafic de droguri

droguri diicot

Administratorul unei firme de transport internațional de persoane, soția lui și un șofer de la firmă au fost reținuți la Iași pentru trafic de droguri. Administratorul și soția lui au fost prinși când încercau să vândă mai multe de 1 kilogram de cocaină. Înainte au vândut kilogramul cu 45.000 euro.

Potrivit DIICOT, procurorii din Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților V.C.N., A.B.M. și V.M. pentru trafic de droguri de mare risc și introducere, fără drept, în țară de droguri mare risc, conform Mediafax.ro.

Citește și: Tusk, ofertă INCENDIARĂ pentru Iohannis: 'I-am propus să fie preşedintele Consiliului European, a REFUZAT'

S-a stabilit că V.C.N., administrator al unei societăți de transport internațional persoane și colete, care face curse pe ruta România – Scoția, a introdus în țară, prin intermediul societății, importante cantități de droguri de mare risc, pe care ulterior le-a vândut cu 45.000 euro/kilogram.

Din cercetări a reieșit că A.B.M., șofer la firmă, a preluat, în 2 martie, din Marea Britanie, un colet ce conținea o cantitate importantă de cocaină, pe care l-a predat la V.C.N., imediat după ce acesta a revenit în România.

Citește și: SRI a început căutările: Distribuiți dacă bănuiți pe cineva

După două zile, procurorii și polițiștii din Iași i-au prins în flagrant pe V.C.N. și pe soției acestuia, V.N., când încercau să vândă 1,025 kilograme de cocaină, în orașul Iași.

De asemena, anchetatorii au făcut 5 percheziții domiciliare ți au ridicat 2.100 de lei, 42.800 de lire sterline, trei autoturisme şi autoutilitare folosite pentru transportul drogurilor.

Vineri, cei trei vor fi prezentați Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.