Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adminstrația Fritz ȚINE BOLNAVII de CANCER în frig: temperatura din saloane a ajuns la 10 grade

Fritz tramvai

Administrația Fritz ține bolnavii de cancer din Timișoara în frig.  În spitalele din Timișoara saloanele se răcesc semnificaiv noaptea, când parametrii la căldură se reduc. Tot atunci, apa caldă se taie, teoretic, însă de fapt timișorenii sunt furați. Apa caldă nu e sistată, ci curge rece pe durata nopții și e facturată ca apă caldă.

„Opriți genocidul din spitalele timișorene, domnule Fritz!

Temperatura apei din rețelele Colterm este plafonată la 40 de grade, deși la gradele de afară este nevoie de minim 60 de grade-temperatura apei, pentru ca timișorenii abonați la rețeaua centralizată de termoficare - persoane fizice și juridice - să nu sufere de frig și să aibă apă caldă 24 de ore pe zi.

Primarul Fritz a ales să facă economii în acest mod, mai ales că stocul de cărbune al Colterm este zero, pentru alimentarea cu energie și apă caldă folosindu-se exclusiv gaz, extrem de scump. Nu mai doresc să reiau istoria greșelilor manageriale ale administrației Fritz de anul trecut, care a împins, realmente, Colterm în groapă, vreau doar să constat că în acest sezon rece abonații societății vor plăti facturi halucinante, deși fac frigul în case, iar noaptea nu au apă caldă. Despre frigul din școli, gradinițe, spitale și alte instituții nu mai are rost să vorbim. Atașez un tabel cu temperaturile din saloanele Spitalului Oncologic din Timișoara, de pe strada Victor Babeș , unde s-au înregistrat și temperaturi de 10 grade , cinismul și lipsa de respect la adresa bolnavilor de cancer atingând cote greu de imaginat”,, transmite PSD Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.