Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescent de 17 ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, arestat preventiv

Un adolescent de 17 ani, din Năruja, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat pe raza comunei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 31 august, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi despre faptul în perioada 01 iunie - 31 august, persoane necunoscute au sustras componente ale unei centrale termice, bunuri de uz casnic, precum şi ţevile din cupru ale instalaţiei de încălzire dintr-un alt imobil situat în comuna Năruja. În baza investigaţiilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi doi minori, ambii din localitate, bănuiţi de săvârşirea faptei. Din cercetări a rezultat că cei doi minori sunt bănuiţi şi de săvârşirea unei fapte cu acelaşi mod de operare, într-un imobil al unei instituţii publice din comuna Năruja, la data de 27 august", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cei doi minori ar fi intrat prin efracţie atât în locuinţe particulare, cât şi în primăria din localitate.

În baza probatoriului administrat, în noaptea de 31 august s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a unuia dintre minori, în vârstă de 17 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (patru acte materiale), acesta aflându-se deja sub măsura preventivă a controlului judiciar într-o altă cauză.

Joi, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a adolescentului de 17 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.