Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescent de 17 ani cercetat de poliţişti după ce a bătut un elev de clasa a VIII-a în curtea şcolii, în Teleorman

facebook.com
politia

Un adolescent în vârstă de 17 ani este cercetat de poliţişti după ce a agresat fizic un elev al Şcolii Gimnaziale nr. 7 din municipiu, chiar în curtea unităţii de învăţământ, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, de către conducerea şcolii cu privire la faptul că un elev de clasa a VIII-a a fost agresat fizic în timp ce se afla în curtea unităţii de învăţământ.

În urma verificărilor, s-a stabilit că agresorul, în vârstă 17 ani, din Alexandria, este fratele unui elev al aceleiaşi şcoli, cu care victima ar fi avut un conflict în urmă cu câteva săptămâni. Tânărul este cercetat penal pentru lovire sau alte violenţe, efectuându-se în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Teleorman, Valeria Gherghe, agresorul a intrat în curtea şcolii însoţit de tatăl său, care a asistat la agresiune.

"În momentul în care gardianul şcolii s-a îndreptat către locul în care se aflau cei trei implicaţi în incident, agresorul a fugit. (...) Directorul adjunct al unităţii de învăţământ a anunţat poliţia şi, cu ajutorul gardianului, l-a identificat pe tatăl agresorului", a declarat şefa IŞJ pentru AGERPRES.

Ea a adăugat că bărbatul a fost audiat de poliţiştii sosiţi în şcoală, prezent fiind şi tatăl victimei, care este angajat al IPJ Teleorman.

Elevul agresat se află în afara oricărui pericol şi nu a necesitat îngrijiri medicale.

Valeria Gherghe a precizat că, în perioada următoare, vor fi intensificate în şcoli activităţile de prevenire a fenomenelor de violenţă şi se vor desfăşura şedinţe de consiliere de grup şi individuale.

IŞJ Teleorman a informat Ministerul Educaţiei în legătură cu incidentul produs miercuri în curtea Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Alexandria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.