Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu a EXPLODAT: 'Clanul #Plumb a împărțit bani discreționar în funcție de interesele camarilei'

Facebook
tutuianu adrian

Senatorul Adrian Țuțuianu vine cu acuzații extrem de grave la adresa fostei sale colege de partid, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Țuțuianu susține că Plumb a împărțit discreționar banii alocați din cote defalcate din TVA.

"Revin asupra unui subiect foarte grav, pe care l-am enunțat public și săptămâna trecută, referitor la împărțirea sumelor din cote defalcate din TVA către unitățile administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița: REȚINEREA UNEI SUME DE 20 MILIOANE LEI de către clanul #Plumb, pentru a fi, ulterior, împărțită discreționar, în funcție de interesele camarilei. Discuții în sensul ăsta (cele mai multe, prin cârciumile din oraș, nu în cadru oficial, s-au purtat, deja).

Citește și: DETALII de culise - De ce au fost AMÂNATE negocierile pentru șefia Parchetului European

Consider acest act un veritabil #ABUZ în serviciu.

SUGEREZ PRIMARILOR DIN TOT JUDEȚUL, indiferent de culoarea lor politică, să atace hotărârea Consiliului Județean (pentru că este nelegală). Mă aștept ca și consilierii județeni ai PNL să facă același lucru. De asemenea, mă aștept ca, la prima ședință de consiliu județean, să propună un proiect de hotărâre privind repartizarea banilor reținuți (NELEGAL) - e suficientă o sumă de rezervă de 3-4 milioane lei pentru situații deosebite (cum s-a procedat întotdeauna).

E de noaptea minții cum niște #impostori care nu au nicio treabă cu județul ăsta își fac jocurile lor murdare pe seama muncii altora (primari, consilieri etc). Din acest motiv am continuat să mă bat cu ei până la capăt!

P.S: Am spus de 3 luni de zile că ce face Liviu Dragnea cu bugetul e o bătaie de joc la adresa tuturor primarilor din România. Astăzi vin confirmări pe bandă rulantă, NU de la primari ai opoziției, ci de la edili social-democrați, care simt pe pielea lor asta. Revin cu declarații ale acestora!", scrie Adrian Țuțuianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.