Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Câciu caută vinovați pentru greva profesorilor: 'Ar trebui să ne ajute şi opoziţia un pic'

Inquam Photos / Octav Ganea
adrian caciu

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu (PSD), a reproşat joi opoziţiei, în contextul grevei profesorilor, că a atacat Legile educaţiei la Curtea Constituţională și din acest motiv nu s-au pus în aplicare programele prevăzute în actele normative, conform Agerpres.

„Apropo de Legile educaţiei, poate astăzi erau în vigoare. Poate nu e bine să facem afirmaţii politice, dar nu suntem un guvern de tehnocraţi, suntem un guvern politic. Dar unii au atacat aceste legi. Noi ne-am dori ca ele să fie deja promulgate şi deja să trecem la realizarea unor programe, aşa cum sunt prevăzute în multele din articolele din Legile educaţiei. Deci, avem mult de muncă, dar ar trebui să ne ajute şi opoziţia un pic, dacă vrem să înţelegem că prioritatea României, indiferent de partid politic, este educaţia.

Legile educaţiei trebuie să ajungă să fie promulgate. În paralel, ministerele de resort care pot sprijini Ministerul Educaţiei asigură resurse, toate elementele necesare. Se fac programele şi atunci se găsesc soluţii. Şi la rectificare cu siguranţă se vor găsi", a spus el în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.