Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Gadea, spre un nou mandat de președinte al Consiliului Județean - 'Pentru un Teleorman mai puternic: Investiții și Progres prin Fapte!'

Radu Pop
adrian gadea

„Faptele fac diferența, dezvoltarea, progresul și bunăstare venită în urma investițiilor din ultimii 4 ani sunt cuvintele ce caracterizează activitatea noastră. A fost un mandat al marilor investiții, iar cel ce va urma va continua drumul bun pe care ne aflăm”, afirmă Adrian Gâdea.

Actualul Președinte al Consiliului Județean Teleorman s-a reînscris în lupta electorală din 9 iunie pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Teleorman. Administația locală din Teleorman a fost apreciată în ultimii ani, atât pe plan intern, cât și extern de către organismele financiare pentru atragerea de fonduri europene si pentru multiplele investiții de la nivelul județului, Teleormanul devenind în mandatul 2020 - 2024 un exemplu de bune practici investiționale și de cheltuire eficientă a banului public și, mai ales, a fondurilor europene.

„A fost un mandat al marilor investiții, iar cel ce va urma va continua drumul bun pe care ne aflăm. Ne propunem continuarea proiectelor strategice, printre care se numără construirea spitalului nou din Alexandria, reabilitarea celor două porturi dunărene de la Turnu Măgurele și Ziminicea, demararea lucrărilor pentru autostrada Alexandria-București, continuarea procesului de modernizare a tuturor drumurilor județene. Continuam procesele de reabilitare și modernizare ale spitalelor din județ, mărirea capacității parcului auto de microbuze școlare, precum și programul de dotare a tuturor școlilor din judetul nostru”, a declarat Adrian Gâdea, liderul PSD Teleorman, la înscrierea în lupta pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.