Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Hădean, PRECIZĂRI după scandalul SIAL Paris: Postarea mea nu e despre Dacian Cioloș

ciolos hollande hadean

Adi Hădean, cunoscutul bucătar care a filmat standurile româneşti de la târgul alimentar de la Paris, revine cu o precizare. El spune că dezvăluirile legate de evenimentele prin care au trecut micii producători români la Paris nu au legătură cu Dacian Cioloş, nici cu ministrul Economiei, Costin Borc, ci sunt împotriva birocraţiei şi a umilinţelor la care sunt supuşi expozanţii români.

"Precizare despre scandalul SIAL Paris

M-am gândit aproape 3 ore înainte de a face live-ul de alaltăieri de pe Facebook, care a ajuns la aproape 2 milioane de oameni în 24 de ore. Am cântărit bine faptul că mesajul meu va fi folosit împotriva cabinetului tehnocrat, după cum am luat în calcul și faptul că vor fi voci care vor spune că am fost plătit să fac asta tocmai pentru a lovi în Guvern. Politicianismul românesc nu se dezminte și tot ce am intuit, se petrece. Jurnaliști care mă sună și-mi pun întrebări de genul "nu-i așa că acest guvern tehnocrat e rău și incompetent?". Politicieni care încearcă să prindă un val.

Citește și: Nepotul lui Gigi Becali spune motivul despărțirii lui Speak de Adelina Pestrițu: Se f… pe 3-4-5.000 €

"Prieteni" care mă avertizează grijuliu tendențios. Adevărul e că postarea mea nu e despre Dacian Cioloș, pe care-l respect. Nu e nici despre ministrul economiei, pe care nu-l cunosc și care, apropo, va veni duminică în direct la Medium Rare la Europa Fm pentru a vorbi despre această criză. Postarea mea e despre niște români umiliți printre străini, de alți români care ar fi trebuit să-i ocrotească și să-i ajute. Sau măcar să nu-i încurce. Și mai e și despre declinarea, respectiv asumarea responsabilității. Cred că ne e clar tuturor că oamenii care mențin în viață acest sistem metastazat și lipsit de empatie sunt acolo din 1989 încoace și că acest nou eșec nu-i decât un alt simptom al eficienței sistemului.

Fiind lipsiți de rușine, politicieniii profită de această situație pentru a se răfui între ei, fie direct, fie prin intermediul unor -hai să le spunem- jurnaliști. Treaba asta nu ajută pe nimeni. Noi rămânem tot ...promovați și cu banii luați.

Citește și: Prima fântână cu vin GRATUIT s-a deschis / VIDEO

PS: când ți se revarsă canalizarea, chemi vidanja și începi treaba chiar de jos, nu te apuci să schimbi becurile prin casă", a scris Adi Hădean pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.