Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu, dezlănţuit la adresa lui Cristi Borcea:'Fac plângere la DNA,am crezut că are obraz'

Adrian Mititelu

Azi, la Curtea de Apel, a avut loc ultimul termen din dosarul dezafilierii Universității Craiova. Printre cei audiați s-a numărat și Cristi Borcea. Mititelu l-a atacat dur pe Borcea, împotriva căruia e gata să depună plângere penală la DNA pentru mărturie mincinoasă.

"M-am simțit umilit, credeam că are obraz, dar din punct de vedere juridic nu ne afectează pentru că la dosar există înregistrările audio. El a mințit ca un om fără obraz. A zis că Mitică s-a opus la excludere, a încercat să facă în așa fel încât să-i avantajeze pe inculpați. Minciuna e cât Curtea de Apel de mare. O să fac plângere penală, pentru mărturie mincinoasă, la DNA. Dovezile sunt clare, înregistrările audio, iar el a spus sută la sută invers de ce a făcut pe înregistrare.

Borcea avea interes, Găman și Bărboianu erau temporar la Dinamo și dacă Universitatea Craiova era exclusă automat cei doi nu mai aveau nicio obligație să se întoarcă la club. El e bine îmbrăcat, e chipeş, dar ca și cunoștințe și caracter e zero barat. Ei au vrut să îmi ia mie clubul, să-l dea lui Mihai Rotaru și au aplicat diverse metode abuzive și s-a ajuns să existe această echipă CSU Craiova", a declarat Adrian Mititelu la TV Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.