Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, după ce a fost bătut de Rapid: 'Tabela vorbeşte'

Facebook
Adrian Mutu

Antrenorul Adrian Mutu a declarat, sâmbătă seară, că meciul pierdut de CFR Cluj, scor 0-1, cu Rapid, a fost unul echilibrat şi a fost decis de un gol puţin norocos.

"Cred că a fost un meci echilibrat, chiar dacă aparent am avut o posesie mai bună. Nu am avut o circulaţie mai bună, nu am fost conectaţi la început cum ar fi trebuit. A fost un meci echilibrat, de luptă, Rapid s-a apărat foarte bine şi nu ne-am creat atâtea şanse cât ar fi trebuit. Meciul a fost decis de un gol puţin norocos, dar până la urmă tabela vorbeşte. Felicit Rapidul şi mergem înainte. Lucrăm să fim pregătiţi pentru play-off. Cred că Rapid a fost de la început la lupta pentru titlu. Era important să ne câştigăm meciurile. Mergem înainte, o înfrângere, nu trebuie să facem un capăt de ţară, important este să învăţăm din acest meci", a spus Mutu, scrie news.ro.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 9.

În prima repriză, jocul a fost întrerupt aproximativ trei minute (din minutul 5) din cauza obiectelor pirotehnice folosite de suporterii clujeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.