Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, dezlănțuit după moartea lui Ion Stan: 'Pentru a fi scos din politică a fost acuzat, nedrept, de finanțare ilegală a campaniei electorale'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Adrian Năstase

Fostul premier al României, Adrian Năstase, vine cu acuzații grave după moartea fostului său coleg de partid, Ion Stan. Fostul premier susține că Stan ar fi fost scos din politică după ce i-ar fi fost fabricat un dosar fals.

 

"Am aflat, cu multa tristete, ca a murit Ion Stan. A fost, o lunga perioada de timp, presedinte al organizatiei PSD din Dambovita. A avut mai multe mandate de parlamentar. A condus, cu fermitate, comisia de control SRI. A avut, in acea perioada, diverse conflicte, la centru sau locale. Pentru a fi scos din politica a fost acuzat, nedrept, de finantare ilegala a campaniei electorale si a fost condamnat la doi ani de inchisoare. Dezamagit, s-a retras din viata publica. Ar fi implinit peste cateva zile 63 de ani.

Avea mult curaj in sustinerea opiniilor. Din acest motiv avea si multi dusmani. Eu l-am considerat intotdeauna nu doar un coleg ci si un prieten. Condoleante sotiei si fiicelor lui.

Citește și: Mihaela Buzărnenscu face SENZAȚIE în presa internațională după victoria de la San Jose - Românca e lăudată de cele mai importante publicații de profil

Odihneasca-se in pace!", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.