Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, atac fără precedent: 'Îi detest'

Adrian Nastase

Fostul premier, Adrian Năstase a lansat un atac extrem de dur. Acesta i-a lovit dur şi i-a arătat cu degetul pe duşmanii săi. A făcut o listă întreagă pe propriul blog. Nimeni nu a scăpat din "cătarea" fostului prim-ministru.

Citeşte şi: Revenire de senzaţie în televiziune: A lăsat Ministerul de Externe pentru Digi 24

"Antonesei si măgarul cu svastica pe cur. Există o categorie de personaje pe care le-am detestat si le detest in continuare. Personaje actionând in subterane, roase de invidie, cu frustări , purtându-si si vărsându-si veninul peste tot, nemultumite de viata, preocupate de coterii, sterile, incapabile de a construi – chiar gresind. Se numesc pe ei insisi intelectuali, eventual „intelectualii lui Băsescu” sau intelectualii lui Soros”. Totul le miroase urât. Sunt „judecătorii societătii”, ai celorlalti, hotărând din Turnul de fildes, ce si cine este „bun pentru România” sau „curat pentru România”.

Citeşte şi: Studiu îngrijorător asupra cărnii de porc: De ce trebuie să ne ferim

O mare parte din lumea lor este formată din gângănii, hiene, sacali, oengisti fară de tară, păsări migratoare ale lumii globalizate. O lume formată, in realitate, din mercenari ai unor grupuri de interese, ciugulind pe la diverse mese.", a tunat fostul premier.

Citește și: Țara în care premierul a decretat STARE DE URGENȚĂ din cauza sinuciderilor

Năstase nu s-a oprit aici. Acesta a arătat cu degetul persoanele pe care le detestă. "Liviu Antonesei face parte dintre ei. In ultima vreme imi propusesem să nu mai răspund membrilor acestei găsti dar am citit un fel de notită a sa, pe care o reproduc mai jos si nu am rezistat tentatiei. Să mă iertati. „ICR spală cadavre politice?! Radu Boroianu, directorul ICR, la standul ICR de la Bookfest, lansându-l pe imensul autor Adrian Năstase. Nu știu dacă este una dintre cărțile scrise în închisoare sau memoriile din închisoare, scrise la ieșire. Ceea ce știu însă este că misiunea ICR este exportul culturii românești în străinătate. Am mari dubii că străinii sunt interesați de mărfuri expirate! Ca fost ambasador, cred că Dl RB trebuia să știe ce se face și ce nu e face. Cum la prima conferință a sa de presă în calitatea sa de director al ICR l-a invitat pe Nicolae Breban, ca acesta să-și regleze conturile cu lumea culturală românească, încep să mă tem că dl RB nu știe mereu ce face…”

Citește și: Lovitura de teatru! Basescu abandoneaza PMP

Ca un adevărat „intelectual”, Antonesei se pronuntă, de fapt, in legătură cu Atlasul Mării Negre, un volum superb, in română si in engleză, continând zeci de hărti vechi ale Mării Negre, volum pe care l-am coordonat, impreună cu directorul Muzeului hărtilor vechi. Volum pe care, evident, nu l-a văzut si nu l-a consultat. Inutil să precizez că atlasul are nu doar valoare culturală ci si valoare politică, in contextul actual. Ceea ce rezultă si din faptul că, la lansare, a participat si un reprezentant al MAE. Acest volum urmează Atlasului hărtilor Dunării si el va fi urmat de Hărtile Basarabiei si de Hărtile Transilvaniei. Antonesei nu stie despre ce e vorba, nu stie ce utilitate are volumul dar il deranjeajă că ICR si presedintele său, Radu Boroianu, nu continuă să promoveze măgari pictati cu svastica pe cur.", a încheiat Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.