Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, despre propunerea de premier a PSD: ' Premierul va trebui să aibă mustață'

Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, vineri dimineață, la Antena 3, că propunerea de premier a PSD ar trebui să fie Liviu Dragnea, având în vedere că alegătorii au hotărât pe 11 decembrie că „Dragnea este nevinovat”.

Vezi și: SURSE - Klaus Iohannis se rupe de PNL

„(...)Reprezentanții PSD ar trebui să vină cu o propunere care să fie foarte clară, foarte bine justificată prin votul, care a avut loc duminică, și anume Liviu Dragnea. Decizia a fost luată de popor. Până la urmă, vocea poporului s-a auzit. Eu cred că ea trebuie să prevaleze peste orice chestiune de ordin juridic. Sigur că putem să discutăm despre circumstanțele din 2001, despre felul în care poate fi interpretat textul respectiv, dar eu cred că, până la urmă, votul de duminică a fost un fel de recurs în fața poporului, în ceea ce privește dosarul „Referendumului”, iar alegătorii au hotărât că Dragnea este nevinovat și că el trebuie să conducă de fapt la realizarea unui program de guvernare, care să schimbe situația actuală.

Legile, în general, fotografiază o anumită realitate, anumite abordări. Așa erau lucrurile atunci. Au trecut 16 ani. Orice lege poate fi modificată. Putem să stabilim că premierul va trebui să aibă mustață, de exemplu. Putem să introducem în legea privind Guvernul. Deci, din acest punct de vedere eu cred că este important să nu mergem înapoi în timp, ci să mergem doar în urmă cu o săptămână și să luăm, efectiv, votul care a avut loc.”, a declarat Adrian Năstase, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.