Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase face dezvăluiri despre fake-newsurile din campanie: Este o încercare de a acoperi subiectul 'nu vreau dezbatere'. Devine o armă acceptată

Digi24
Adrian Nastase

Fost premier și lider PSD, Adrian Năstase, a scris, pe blogul său, că invocarea exagerată a fake-news-urilor este o încercare de a acoperi subiectul „nu vreau dezbatere”. Mai mult, Năstate a punctat că din moment ce Iohannis e în război cu PSD și cel mai probabil și social-democrații sunt  în conflict cu șeful statului atunci „dezinformarea devine o armă acceptată”

„Iohannis a spus că este in război cu PSD, Deoarece războiul este, de obicei, o intreprindere bilaterală, bănuiesc că si PSD este in război cu Iohannis. S-a iesit deci din cadrul unor dezbateri (???) civilizate.

In aceste conditii, dezinformarea devine o arma acceptată. Inclusiv fake-news-urile.

De aceea, nu stiu cum as putea să-i consolez pe Prelipceanu, pe invitatii lui dar si pe Batistuță, care, in fiecare seară se lamentează pe tema asta.

Citește și: Mircea Badea o ațâță pe Dăncilă să-l ia cu asalt cu Iohannis: 'Mi-aș lua un camion cu boxe și aș striga: Sunt Vasilica, ieșiți afară din sufragerie'

PS 1 Poza anexată este, probabil, un fake news. Nu pot să-mi inchipui că cel care ii lustruieste zilnic pantofii lui Iohannis ar fi putut participa la un eveniment PSD.

PS 2 In opinia mea, invocarea exagerată a fake-news-urilor este o incercare de a acoperi subiectul „nu vreau dezbatere”. O diversiune. La fel s-a incercat si cu scoaterea pe piata a filmuletului despre „Colectiv”. Sau cu reincălzirea, acum, a subiectului 10 august 2018. Cristian Pirvulescu, spre exemplu, este profesor, chiar doctor in meseria asta. In 2004, a fost parte a diversiunii „fraudarea alegerilor din turul unu”. Acum merită să fie invitat la cenaclul de la BCU”, se arată pe blogul lui Adrian Năstate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.