Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, gest IMPRESIONANT: În amintirea tatălui meu...

adrian nastase

Fostul premier Adrian Năstase va acorda, în amintirea tatălui său, mai multe burse unor elevi de la Colegiul militar național de la Breaza. Anunțul a fost făcut de fostul premier pe pagina de socializare:

TENTATIVĂ DE ASASINAT asupra șefei guvernului unui stat: INCREDIBIL cine sunt vinovații

„In amintirea tatalui meu

Peste cateva saptamani, se vor implini 100 de ani de la nasterea tatalui meu. A trait cu demnitate Si-a iubit familia si tara. Drumul lui in viata a pornit de la Liceul militar de la Manastirea Dealu. Si de la bursa "General Marcu" pe care a primit-o, ca sef de promotie, acolo, timp de opt ani. Asa se explica si grija pe care a avut-o ca cei doi copii ai sai sa mearga la scoli bune. Ani de zile , am calatorit, zilnic, din Colentina pana la Colegiul "Sf. Sava", schimband un tramvai arhiplin si un autobuz in care, adesea, stateam agatat de scari. Aceeasi preocupare am avut-o si eu cu copiii mei. Sper ca ei sa continue sa creada, cand vor avea si ei copii, ca cea mai buna "investitie" o reprezinta o educatie buna.

La sfarsitul fiecarui an, merg la Cimitirul Ghencea militar, amintindu-mi darul pe care mi l-a facut tatal meu, sustinut de mama mea - lumina pe care ti-o ofera dascalii buni. Si, in amintirea lui, am oferit, incepand cu acest an scolar, o bursa "Marin Gr. Nastase", unui elev de la "Sf. Sava". Si tot in amintirea lui voi oferi, in urmatoarele zile, mai multe burse unor elevi de la Colegiul militar national de la Breaza.”, este mesajul fostului premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.