Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, reacție FURTUNOASĂ la 'lista neagră' a Comisiei Europene. Atac DUR la Traian Băsescu: 'Avea complici la Bruxelles'

Adrian Năstase

Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la ”Sinteza Zilei”, un document care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Documentul este datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV.

Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. Cererea este una imperativă.

Fostul premier Adrian Năstase a fost invitat luni, la Antena 3, să comenteze aceste dezvăluiri.

„Până acum erau doar bănuieli, acum au apărut și dovezi, cum au apărut dovezi și pe plan intern despre felul în care se realizează justiția cu obiective politice. Din păcate, acești ani în care Traian Băsescu conducea România și avea complici la Bruxelles pentru diferite interese a dus la decapitarea clasei politice. Nu spun, unii au făcut greșeli politice, probabil și eu am făcut greșeli. Dar este clar că în situația de acum România pare redusă la un nivel de leadership care nu poate să urmărească cu atenție, să decidă, să reacționeze, să se implice în aceste mari crize care se profilează.”, a declarat Adrian Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.