Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase reacţionează dur la documentul prezentat de Antena 3: Atacuri fără precedent la adresa Comisiei Europene - 'PAPAGALI'

Adrian Năstase

Antena 3 a prezentat un document care ar arăta ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Documentul este datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV. Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu.

Mai multe detalii aici: ALERTĂ - Prima reacţie a Comisiei Europene la documentul cu presupusa 'listă neagră' prezentat de Antena 3

Fostul premier, Adrian Năstase, a intervenit în direct la România TV şi a lansat o serie de atacuri dure la adresa Comisiei Europene, dar şi la adresa fostului preşedinte, Traian Băsescu. Mai mult, Năstase susţine că a fost condamnat la ordinul Bruxelles-ului. Năstase se află printre numele apărute în acea presupusă scrisoare.

Citeşte şi: Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce ar fi spus şefa DNA în interiorul instituţiei - cum ar fi fost AMENINŢAT fostul preşedinte

"Mecanismul PPE de la Bruxelles voiau să îl sprijine aşa pe Traian Băsescu şi pe cei de la PDL înaintea alegerilor. În acea listă nu figurau numele celor de la PDL. MCV încerca să rezolve chestiuni concrete. În acea scrisoare cu toate anexele se vorbeşte şi despre decizia Parlamentului în cazul Victor Paul Dobre. Începerea unui dosar penal împotriva lui Dobre s-a început pentru a se scoate pe piaţă nişte înregistrări telefonice. DNA a avut nevoie de o decizie. După ce obiectivul a fost atins, pacientul Dobre nu a mai fost important. La fel şi în cazul lui Borbely.

S-a pus presiune pe UDMR în contextul referenduului de demitere al lui Băsescu. Traian Băsescu a folosit culoarul de la Bruxelles ca să rezolve chestiuni politice cu adversarii săi şi ai PDL-ului.

În raportul din mai era o bucurie extraoridnară că fusesem condamnat. Papagalii de la Bruxelles nu au observat că eu nu am fost condamnat în calitate de premier, ci de şef de partid. Trebuia dusă mai departe această cruciadă împotriva mea. Execuţie politică de la Bruxelles comandată de la Bucureşti. E o scrisoare ruşinoasă pentru România şi Bruxelles. Din păcate, România a acceptat aceste condiţionalităţi", a tunat Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.