Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce ar fi spus şefa DNA în interiorul instituţiei - cum ar fi fost AMENINŢAT fostul preşedinte

www.luju.ro
basescu kovesi

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, s-a dezlănţuit în direct la România TV la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fostul şef al statului a dezvăluit un episod incredibil din instituţia păstorită de Kovesi. Aceasta ar fi promis că fiica actualului senator, dar şi ginerele lui Băsescu vor ajunge la puşcărie.

Citește și: Detaliu interesant! Ce a făcut Israela Vodovoz cu o lună înainte să moară

"Ştiu din interiorul DNA că doamna Kovesi a spus în interiorul DNA că vrea să-l facă pe Băsescu să îşi crească singur nepoţii. Procurorii slugă Bulancea şi Roşu s-au găsit să răspundă la ordin. S-a vrut legarea fiicei mele şi a ginerelui meu. Ginerele meu a avut norocul că a fost la un complet curat. La Apel se poate aştepta la orice. Roşu şi Bulancea erau lichelele. I-am apărat pentru independenţa lor, dar nu au ştiut ce să facă cu ea", a tunat Băsescu în direct la România TV.

Citește și: Un nou proiect de lege! Sunt vizate pensiile SPECIALE

Fostul preşedinte nu s-a oprit aici. Băsescu spune că ştie de ce Kovesi i-ar vrea răul. "I-am spus lui Kovesi că nu a închis corect factura Revoluţiei şi acum plătesc pentru asta", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.