Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase: S-ar putea ca procurorul să ceară să meargă și la nunta lui Dragnea

Digi FM
adrian nastase

Fostul lider PSD Adrian Năstase a declarat joi la Antena 3, după eliberarea din închisoare a lui Liviu Dragnea, că legislația ar trebui schimbată astfel încât să se prevadă mult mai clar rolul procurorului.

"În primul rând mă bucur în plan personal pentru Liviu Dragnea. A fost o perioadă cumplită pentru el din câte am înţeles, inclusiv prin aceste nedreptăţi succesive legate de eliberarea condiţionată. Cred că este un moment în care poate să respire pentru o vreme uşurat, pentru că este evident că va fi urmărit în continuare de DNA, de un întreg sistem care, după părerea mea, ar trebui totuşi modificat din punctul de vedere al rolului pe care trebuie să îl aibe, inclusiv chestiunea eliberării condiţionate. Nu înțeleg de ce colegii săi din PSD nu cer o modificare legislativă, altfel s-ar putea ca procurorul să ceară să meargă și la o eventuală nuntă a lui Dragnea", a declarat Adrian Năstase.

„E un moment delicat, complicat, un moment de viata. Iti dai seama cine ti-a ramas aproape, cine te-a tradat si pe care el il va judeca in planul vietii personale”, a adăugat Năstase.

Citește și: INTERDICȚIILE lui Liviu Dragnea până în 2024: Fostul lider PSD își poate relua activitatea politică în anumite limite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.