Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase vorbește despre TRĂDARE: 'M-a sunat Traian Băsescu și mi-a spus ASTA' / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Adrian Nastase Liviu Dragnea

Adrian Năstase a făcut dezvăluiri și acuzații grave la adresa foștilor colegi din PSD! Cel care i-a condus pe social-democrați acuză că a fost trădat. Primul care i-a spus-o a fost chiar Traian Băsescu, în seara în care lui Năstase i s-a cerut demisia chiar de către colegii săi. Pe atunci, Băsescu era președintele României.

”Nu cred că am trădat pe cineva ca să ajung în fruntea ierarhiei. Eu veneam dintr-un institut de cercetare, când am intrat în politică. Eu eram foarte bun, la nivel de teori, la acel moment. Pe mine sigur m-au trădat unii ca să ajungă în fruntea ierarhiei. Trădarea a fost confuză, a fost la hotelul Confort. Au fost voturi secrete, pe unele le știu, pe unele nu mi le aduc aminte. A fost o poveste aberantă. Eu am cerut un vot de încredere, apoi s-a votat ca eu să îmi dau demisia, ceea ce era aberant, pentru că eu îmi dădeam demisia sau nu în funcție de votul de încredere. Atunci s-au întâmplat lucruri ciudate. Așteptam să intru în sală cu colegii care făceau pregătirea pentru decizia respectivă și aghiotantul a venit și mi-a spus că la telefon e Traian Băsescu, care era președinte. Mi-a spus: ”Adriane, nu eu am organizat povestea asta.”. Poate el știa ce urma să se întâmple. Interesant! Nu mai știu ce i-am zis. Era foarte clar ce urma. Eu, la acel moment, pe Mircea Geoană îl incomodam. Era președinte din 2005, eu eram președinte executiv, aveam puteri suficient de mari în partid, iar asta crează dificultăți în a fi lider major cu puteri mai importante.”, a spus Adrian Năstase, la Antena 3, duminică seara.

Citește și: Surpriză de proporții! Ce cântăreți au câștigat cei mai mulți bani în 2017? Fuego egalul lui Smiley

A urma ceea ce presa a numit "noaptea cuţitelor lungi în PSD", la începutul anului 2006. Atunci, Adrian Năstase pierdea funcția de președinte executiv al PSD și de președinte al Camerei Deputaţilor.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.