Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Pau (Pro România Timiș): 'Pentru a-şi acoperi minusurile, PSD Timiş a sacrificat un om de calitate'

Wikipedia
Adrian Pau

Deputatul Adrian Pau de la Partidul Pro România Timiş a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că filiala judeţeană a social-democraţilor "a sacrificat" un om de calitate, pe directorul Spitalului Judeţean Timişoara, dr. Marius Craina, pe care l-au anunţat drept candidat pentru primăria Timişoara, înainte de alegerile europarlamentare, "pentru a-şi acoperi minusurile", potrivit Agerpres.

În opinia deputatului, anunţul PSD Timiş trebuia făcut după anunţarea rezultatelor de la europarlamentare, pentru că un scor nefavorabil în aceste electorale se va răsfrânge asupra lui Marius Craina. 

"Pentru a-şi acoperi minusurile, PSD Timiş a sacrificat un om de calitate, pe Marius Craina, pe care l-a adus să-şi acopere neajunsurile legate de Maria Grapini (prezentă pe lista PSD a europarlamentarelor n.red.), dar şi pentru a încerca să-şi ridice scorul pe organizaţia Timişoara, care nu este încurajator pentru ei, în sondaje", a afirmat Adrian Pau. 

Deputatul Pro România a afirmat că Marius Craina avea şi alte opţiuni, pentru că poate fi un candidat bun la primăria Timişoara, dar va fi greu să facă faţă viitoarei confruntări electorale, din partea PSD.

Citește și: ULTIMA ORĂ Precheziții în București, la cea mai mare asociație de producători

"Cred că a căzut într-o capcană, în momentul de faţă, de cei care fac strategii la nivel local şi naţional, pentru că acest pas trebuia făcut după rezultatul alegerilor din luna mai obţinut de PSD în Timişoara. Acest rezultat va fi legat de el şi i se va imputa acest lucru", a detaliat Adrian Pau. 

Parlamentarul Pro România a mai menţionat că a avut discuţii cu Marius Craina pentru a-l atrage în Pro România. 

"Au fost discuţii pe această temă, dar din momentul de faţă, pentru Pro România, Marius Craina este un subiect închis. (...). Vom încerca să avem un candidat pe măsura domnului Nicolae Robu şi care să-i creeze probleme lui Nicolae Robu, lui Marius Craina şi celorlalţi candidaţi pentru primărie", a mai afirmat deputatul Adrian Pau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.