Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Porumboiu lovește în vătafii județeni ai ANAF: Nu poţi să ţii 20-25 de ani un director. Ăla s-a obişnuit cu toate relele de pe lumea asta

Agerpres
anaf logo

Adrian Porumboiu lovește în vătafii județeni ai ANAF: Nu poţi să ţii 20-25 de ani un director. Ăla s-a obişnuit cu toate relele de pe lumea asta

Omul de afaceri Adrian Porumboiu susţine că Guvernul nu va putea îmbunătăţi colectarea taxelor la bugetul de stat în condiţiile în care menţine în teritoriu şefi ai ANAF cu o vechime de 20 sau 25 de ani, care „s-au obişnuit cu toate relele de pe lume”. Adrian Porumboiu le-a cerut politicienilor, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, să taie banii alocaţi partidelor.

”La colectare, (guvernanţii – n.r.) n-au avut acel dram de iniţiativă să înţeleagă că nu poţi să ţii 20-25 de ani un director de ANAF la un judeţ. Ăla s-a obişnuit cu toate relele de pe lumea asta, e un fel de vătaf acolo, dar nu poate să-l schimbe, că e ba de la PNL, ba de la PSD. Ei joacă tot timpul o horă acolo”, a spus Adrian Porumboiu la Prima TV.

Omul de afaceri le cere politicienilor să taie banii pentru partide dacă vor să facă economie la bugetul de stat

”Dacă tot taie, de ce un partid, n-are importanţă care, trebuie să ia 36-37 de milioane de euro pe an din bugetul statului? Băieţi, daţi banii ăia jos, că e criză! Tai de la un om care are 5.000 de lei pe lună?”, a comentat Porumboiu. În 2022, PSD şi PNL, partidele care formează coaliţia de guvernare, au încasat de la bugetul statului, împreună, în jur de 37 de milioane de euro.

Adrian Porumboiu, om de afaceri cu investiţii în domeniul agricol, susţine că eliminarea facilităţilor pentru angajaţii din construcţii şi din agricultură va provoca un nou exod al forţei de muncă din România. ”Dacă un angajat avea 5.000 de lei brut, lua 4.000 de lei în mână. Dacă avea 6.000 de lei brut, lua spre 5.000 net. Pe salariat nu-l interesează cât îi dai brut, el vrea să vadă ce are în mână. Vor pleca iar”, a declarat Adrian Porumboiu, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.