Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu acuză presiune din partea Guvernului Orban: Legea privind măsurile din starea de alertă va fi modificată în Parlament

Facebook
adrian tutuianu

Legea privind măsurile din starea de alertă va ieși din Parlament cu foarte multe amendamente, a declart la RFI senatorul Pro România Adrian Țuțuianu. El critică Executivul pentru că a trimis târziu în Legislativ proiectul privind măsurile ce vor fi luate după 15 mai, când starea de urgență va fi înlocuită cu cea de alertă.

Vicepreședintele Pro România Adrian Țuțuianu spune la RFI că Guvernul pune presiune pe Parlament: ”Guvernul exercită un tip de presiune asupra Parlamentului, care în mod normal nu poate fi acceptat. Probabil că ar dori unii de prin Guvern să se întâmple o asemenea situație, pentru a muta, să zic, eventualele consecințe negative ale neadoptării unei legi cu privire la reglementarea stării de alertă”.

Vremea se schimbă radical! Avertismentul meteorologilor: COD PORTOCALIU de vijelii, 11 județe vizate

”Eu cred că în comisiile de specialitate de la Senat cel puțin vor fi făcute amendamente, ele vor fi discutate și probabil că legea va ieși cu o anexă cu foarte multe amendamente admise”, declară senatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.