Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu a prezentat SONDAJUL care ÎNGROAPĂ PSD: 'Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Dragnea de-l zvântură' - VIDEO

dragnea iohannis

România TV a prezentat, marți seara, câteva înregistrări audio cu Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD! Acesta spune că PSD e un ”partid de maimuțe” pentru că social-democrații au acceptat să aibă încredere în Liviu Dragnea la prima nominalizare de premier după alegerile parlamentare, când a fost propusă Sevil Shhaideh. În plus, Țuțuianu spune, conform înregistrărilor, că PSD nu va avea nicio șansă la prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

”"Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună - 7%, Liviu Dragnea - 4%. Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură", spune Ţuţuianu în înregistrare, la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

Citește și: Lovitură imensă pentru Pro TV! Cu ce show a fost răpus de Antena 1 .

SURSA: Romania TV

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.