Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu, noi declarații după excludere: 'Voi fi un votant critic al guvernării'. Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD, a reiterat miercuri la Palatul Parlamentului că nu se dezice de Partidul Social Democrat și că o să voteze actele normative importante din Parlament. De asemenea,  Țuțuianu a subliniat că nu va vota niciodată în favoarea unei moțiuni de cenzură împotriva unui guvern PSD. Acesta nu a ratat însă să-l atace pe liderul PSD.

„Eu n-am să votez vreodată vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern al PSD. O să fiu critici acolo unde trebuie. Am să votez toate actele normative, care sunt importante pentru dezvoltarea economică, pentru infrastructură, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilități, de exemplu, dar nu voi fi un votant simplu, ci un votant critic al guvernării. În al doilea rând, că nu m-am dezis și nu mă dezic de acest partid. Problema noastră nu este partidul, ci liderul partidului”, a spus Țuțuianu, la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.