Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ursea, după remiza cu Metz: 'Ar fi trebuit să fim mai eficienţi'

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-ursea-fost-atacant-cu-peste-100-de-meciuri-la-petrolul-numit-antrenor-principal-al-echipei-nice-prima-reactie-a-romanului-19161266
adrian ursea

Tehnicianul echipei OGC Nice, Adrian Ursea, a declarat, după remiza cu Metz, scor 1-1, că formaţia sa a făcut “lucruri coerente”, dar ar fi trebuit să fie mai eficientă în repriza a doua.

“Am avut o primă repriză foarte interesantă, în care am reuşit să punem în aplicare tot ce voiam. În a doua repriză am cedat în unele momente controlul balonului, ar fi trebuit să fim mai eficienţi. Însă consider, în ciuda rezultatului, că am făcut lucruri coerente. A fost foarte interesant în această seară grupul, nu a ieşit cineva în evidenţă, jucătorii au rămas simpli în joc. Înainte să alegri trebuie să ştii să mergi, luăm lucrurile pas cu pas, depinde de noi să găsim mijloacele pentru a fi mai eficienţi şi a câştiga meciuri”, a spus Ursea, potrivit L’Equipe, potrivit news.ro.

Citește și: Doliu în Armata Română! ‘Ne părăsesc eroii’. Veteranul de război Artemiu Șimonca s-a stins din viață azi! .

Formaţia OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Metz, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Franţei. Au marcat: Boye ’79 / Gouiri ’18 (penalti).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.